ÜCRETSİZ BİSİKLET UYGULAMASINA TAM NOT...

Hafta sonu ve güzel havayı fırsat bilen Sivaslılar soluğu Paşabahçe'de aldı. Sadece pazar günü 5 bin kişinin üzerinde misafiri ağırlayan mesire alanı, değim yerindeyse doldu taştı.
Şehirdeki en büyük piknik ve mesire alanı olması nedeniyle vatandaşların da ilk tercih yeri olan Paşabahçe, her yaştan insanın sevdikleriyle hoşça vakit geçirdiği mekânların başında geliyor. Hal böyle olunca özellikle hafta sonları mesire alanının girişinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Paşabahçe'de yeni başlatılan ücretsiz bisiklet uygulaması da yoğunluktan nasibini aldı. İlk etapta 30 bisikletin hizmete sunulduğu uygulama noktasında, gençler ve çocuklar bisiklet sırasına girdi.

Piknik yapmak için Paşabahçe'ye gelen aileler ve çocuklar uygulamadan oldukça memnun... Kendileri için ücretsiz bisikletleri hizmete sunan Başkan Sami Aydın'a teşekkür eden çocuklar, ilerleyen dönemde sayının daha da artırılmasını talep etti.

Güncelleme Tarihi : 24.07.2018