KAHRAMAN ŞOFÖRLERİ BAŞKAN AYDIN ÖDÜLLENDİRDİ...

Geçtiğimiz günlerde Sivas Belediyesi Özel Halk Otobüsüyle kolu kırılan çocuğu hastaneye götüren Şoför Muhammet Cin ile aracında bulduğu 17 bin 500 lirayı sahibine ulaştıran ertesi günde kaza yapan vatandaş ile bebeğine ilk müdahaleyi yapan Şoför Ömer Taşdemir'i Belediye Başkanı Sami Aydın ödüllendirdi.

Belediye Başkanlık makamında Sivas Belediyesi Özel Halk Otobüsü şoförlerini kabul eden Başkan Aydın, “Halk otobüsü şoförlerimizi örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyoruz. Türkiye genelinde toplu taşıma konusunda genellikle olumsuz konular gündeme geliyor bu da sistem içerisinde olan işini iyi yapan arkadaşlarımızı üzüyor. Biz olumsuz konularla mücadele ederken örnek davranış sergileyen şoförlerimizi tebrik ediyor ödüllendiriyoruz. İlk önce Ömer Taşdemir isimli şoförümüz aracında 17 bin 500 lira para buluyor bu parayı istese kimseye söylemeden kendisi kullanabilirdi ancak kaybeden insan için ne kadar önemli olduğunu bilerek parayı yetkililere teslim ediyor. Bu kapsamda Muhammet Cin isimli şoförümüzde kolu kırılan çocuğu yolculardan izin isteyerek hastaneye ulaştırıyor. Kötü huylar bulaşıcıdır derler, iyilikte bulaşıcı yine Ömer Taşdemir de iyilik her geçen gün artıyor. Ömer de güzergâhta giderken kaza yapan anne ve çocuğu görüyor. Yolcuların bir kısmıyla birlikte kadını ve çocuğunu hastaneye götürüyor.” dedi.

“Bizler bazen acımasız olabiliyoruz, bir kişinin yanlışını bütüne mal edebiliyoruz.” diyen Başkan Aydın, “Olumsuz konular olduğu gibi örnek davranışlarda oluyor. Özellikle son zamanlarda otobüslerin değişimiyle beraber toplu taşıma da ciddi bir kalite artışı görüyoruz. Bu çalışan arkadaşlarımıza da yansıyor. İnşallah her geçen gün bu kalite artacaktır. Vatandaşımız her şeyin en iyisini hak ediyor, bu davranış bütün şoförlerimize örnek olsun.” şeklinde konuştu.

Başkan Aydın konuşmaların ardından şoförleri altınla ödüllendirdi.

Güncelleme Tarihi : 29.06.2018