MESİRE ALANLARINA OTOBÜS SEFERLERİ BAŞLADI…

Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tatil mevsiminin başlaması dolayısıyla mesire alanlarına otobüs seferleri uygulamasını başlattı.

Okulların tatile girmesi ve havaların da ısınmasıyla birlikte özellikle hafta sonları başta olmak üzere piknik alanlarına akın edenler için Paşabahçe Mesire alanı, Soğuk Çermik ve Sıcak Çermik’e otobüs seferleri konuldu.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nce, 22 Haziran 2018 Cuma günü itibari ile başlayacak olan seferler sabah 08.00, akşam 20.00 arasında düzenlenecek.

Sıcak ve Soğuk Çermik için öğrenci bileti 4 TL, tam bilet 5 TL, araç içi bilet ise 7 TL olarak belirlendi. Paşabahçe için ise; öğrenci bileti 2 TL, tam bilet 3 TL, araç içi bilet 4 TL.

Buna göre otobüs kalkış ve dönüş saatleri ile güzergâhlar şöyle olacak:

SICAK ÇERMİK GÜZERGÂHI:
Yenişehir’den hareket edecek araç, Atatürk Caddesi, Bakırcılar Çarşısı, Hikmet Işık Caddesi’nden Kümbet istikametini takip ederek Sıcak Çermik’e ulaşacaktır.

SOĞUK ÇERMİK GÜZERGÂHI:
Yenişehir’den hareket edecek araç, Atatürk Caddesi, Bakırcılar Çarşısı, 15 Temmuz Şehitler Meydanı Durağı, Dikilitaş, Kazancılar Caddesi, Abdulvahabigazi Caddesi, Belediye Benzinliği önünden Soğuk Çermik’e ulaşacaktır.

PAŞABAHÇE YOLU GÜZERGÂHI:
Yenişehir’den hareket edecek araç, Atatürk Caddesi, Bakırcılar Çarşısı, Hikmet Işık Caddesi, Mevlana Caddesi, Vali Konağı önünden Paşabahçe’ye ulaşacaktır.

Güncelleme Tarihi : 04.07.2018