İLKOKULLARA BOYAMA KİTABI DAĞITIM PROJESİ

Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ‘Ağaç yaşken eğilir’ atasözünden yola çıkarak, ilköğretim  öğrencilerine ‘Trafik Kurallarını Öğreniyorum’ projesi kapsamında boyama kitabı dağıttı.

Sivas Belediyesi tarafından başlatılan kampanyaya, ilk olarak Vali Zübeyir Kemelek İlkokulu  öğrenicilerine boyama kitabı ve boyama kalemi dağıtılarak başlandı.

Programa Belediye Başkan Sami AYDIN, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet ÖZAYDIN, ulaşımdan sorumlu Başkan Danışmanı İsmet KARAHAN, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mehmet KAYNAR, Okul Müdürü Beyhan PAZARBAŞIOĞLU,mahalle muhtarı Kazım GÖZEL,öğrenci velileri ve öğrencilerin  katılımı ile boyama kitabı dağıtımı programı yapıldı.

. Okul Müdürü Beyhan PAZARBAŞIOĞLU ve mahalle muhtarı Kazım GÖZEL bu özel hizmetinden dolayı Başkanımız Sami Aydın Bey’e ve ekibine teşekkürlerini bildirdiler.

Güncelleme Tarihi : 21.12.2017