TERMİNALDE İLAÇLAMA YAPILDI…

• Sivas Ulaşım

Sivas Belediyesi coronavirüs önlemleri kapsamında terminalde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Salgın hastalıklara tedbir kapsamında geçtiğimiz gün ilimizde hizmet veren halk otobüslerinin tamamında dezenfekte çalışmaları yapan belediye ekipleri bugünde insan sirkülasyonunun çok fazla olduğu alanlarda ilaçlama çalışmalarına devam etti.

Bu kapsamda şehriler arası otobüs terminalinin tamamında dezenfekte çalışması gerçekleştirildi. Ortak alanlar başta olmak üzere terminalin içinde bulunan bilet gişeleri ile dışarısındaki peronlarda ilaçlama yapıldı. Özellikle, koltuklar ve sürekli el sürülen korkuluklar ilaçlandı.
    Yapılan çalışmadan memnuniyetlerini dele getiren terminal esnafları ve vatandaşlar coronavirüs tehlikesine karşı ilaçlama yapan ekiplere teşekkür etti.

Salgın hastalıklara karşı alınan önlemler kapsamında başlatılan ilaçlama çalışmaları önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Güncelleme Tarihi : 15.03.2020
  • Okunma Sayısı : 67