KAPLICALAR İÇİN OTOBÜS SEFER SAATLERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILDI.

• Sivas Ulaşım

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte hemşehrilerimizin kaplıcalardan daha rahat faydalanması adına Belediyemiz tarafından Sıcak ve Soğuk Çermik’e otobüs seferleri düzenlenmeye başladı.

Sıcak ve Soğuk Çermik için öğrenci bileti 4 TL, tam bilet 5 TL, araç içi bilet ise 7 TL olarak belirlendi.

Buna göre otobüs kalkış ve dönüş saatleri ile güzergâhlar şöyle olacak:

SICAK ÇERMİK                SOĞUK ÇERMİK
                                 Gidiş - Dönüş                   Gidiş - Dönüş
                                 08.00-09.00                       08.00-09.00
                                 12.00-13.00                       12.00-13.00
                                 18.00-19.00                       18.00-19.00

Sıcak Çermik Güzergâhı:
    Yenişehir’den hareket edecek araç, Atatürk Caddesi, Bakırcılar Çarşısı, Hikmet Işık Caddesi’nden Kümbet istikametini takip ederek Sıcak Çermik’e ulaşacak.

Soğuk Çermik Güzergâhı:
    Yenişehir’den hareket edecek araç, Atatürk Caddesi, Kent Meydanı, Hikmet Işık Caddesi, Dikilitaş, Sait Paşa Caddesi, Karaağaç Köprüsü, İstiklal Caddesi, Emir Paşa Caddesi, Belediye Benzinliği önünden Soğuk Çermik’e ulaşacak.

Güncelleme Tarihi : 27.06.2019
  • No data to display